Ideje za božična darila - Najboljša božična darila: 20 NAJBOLJŠIH nasvetov

Ideje za božična darila - Najboljša božična darila: TOP #20 nasvetov za vsakogar. Svetovali vam bomo o božičnih darilih za ženske, moške, mamo, očeta, družino ali otroke – božični navdih za vas.

Nasveti za božična darila

Božič je pred vrati...
Da je še čas? Če mislite, da je še dovolj časa za božična darila , potem ok. Lahko pa se zgodi, da se tega sploh ne zavedaš in se kot večina ljudi dva dni pred božičem znajdeš brez darila pod smrečico :)

In nikar ne razmišljajte o tem, da boste morali hiteti v nori kaos trgovin, ki so polne zamudnikov, ki so nakup božičnih daril pustili za zadnji trenutek, da o stresu in hitenju z nakupovanjem, ko se le da, niti ne govorimo. zgodi se nam, da res brez razmišljanja kupimo karkoli, samo da imamo vsaj kakšno darilo.

Torej, če ne želite biti med tistimi zamudniki in želite svojim najbližjim podariti res lepo darilo (ker kako težko je najti pravo darilo za moškega ali žensko , preprosto kupite darila pod drevo na spletu, hitro, zanesljivo in predvsem pravočasno In kje najti lepa božična darila za ženske, božična darila za moške, božična darila za otroke ali darila za mamice?

Božični otroci obdarujejo darila

Odgovor na to vprašanje je tukaj. Naša spletna trgovina Cool-mania.eu je tukaj za vas, izberite darila za božič med našimi izdelki, poiščite navdih za božična darila brez nepotrebnega stresa zunaj v trgovinah, v udobju vašega doma ob toplem kaminu ali nekje v kavarni. ali pub z okusno kavo.

Torej, kako? Ste že udobno nameščeni s prenosnikom, tablico ali mobilnim telefonom v roki? da? In vas zanima, ali imamo kakšen nasvet za božično darilo? Seveda... poiščite navdih in si oglejte naše ideje za božična darila .
In morda vam bodo naši nasveti za darila pomagali najti pravo božično darilo za starše, darilo za moškega, otroke ali žensko, preprosto darilo za vso družino...

Poleg naših nasvetov pa seveda priporočamo tudi druge naše izdelke, na primer iz avtomobilske sekcije - izberite božično darilo za ljubitelje hitre vožnje , ki ga lahko posnamejo z najnovejšimi FULL HD avtokamerami, kamerami za vzvratno vožnjo ali monitorji z GPS ali avtomobilski dodatki, LED izenačevalniki ali LED avtomobilske plošče. Ali pa je tu naša zelo zanimiva in priljubljena rubrika s tehnologijo SPY - takšna vohunska kamera, popolnoma neopazna v pisalu, vžigalniku ali očalih, bo čudovito darilo za pustolovske in skrivnostne ljudi. Varnostne IP kamere varno bdijo nad vašo hišo, stanovanjem ali poslom, za ljubitelje čudovite naravne pokrajine ali življenja v divjini pa je tu res lepo darilo fotopasti .

Za športne navdušence smo pripravili darila, kot so športne kamere , bodisi kot FULL HD naglavna svetilka , s katero lahko uživajo v adrenalinski vožnji s prostoročno kamero, ali vodotesne kamere ali mikro kamere . Hkrati bodo športnikom vedno dobrodošli športni magnetni grelni rokavi ali ogrevane rokavice za krepitev zdravja.

Druge rubrike splet samo omenjajo, prepuščamo vam, da izbirate med številnimi najnovejšimi pripomočki in "IN" stvarmi, kot so barvni vrtavec z bluetooth zvočnikom , slušalke, napajalniki, USB ključi ali zunanje baterije, 3D T- srajce, LED dodatki, kot so glasbene majice, vezalke, neonske maske ali gelirani nohti. Priporočamo tudi naše posebne oddelke, kjer najdete izdelke za zdravje in lepoto - večnamenski ultrazvočni čistilec ali masažer obraza , ulično eleganco modni Gladiator, elegantna oblačila Boxeur des rues ali ogrevane predmete za telo, kot je Hipsy pas za pas. In nenazadnje vam želimo predstaviti ekskluzivna darila za vinarje in mini hladilnike za vsako potovanje ali zabavo.

In mi vam želimo čudovite božične praznike , ko bo prišel čas in v veliko veselje nam bo, če se boste ob odvijanju daril iz naše e-trgovine Cool-mania.eu spomnili na nas :)

#TOP 1 darilo Ogrevane nogavice za zimo - za očeta, mamo, babico, dedka za vse

Namig za darilo za božične nogavice za mamo, babico, očeta Nasveti za darila božičnih nogavic za očeta, moškega, ženo, moža
To darilo zagotovo morate imeti! Morda najbolj značilno božično darilo za vse – otroke, mame, očeta, stare starše so nogavice . In te so še boljše, ker so ogrevane! Noge naj bodo tople ne glede na temperaturo. Nasveti za božična darila za vas, ki vam bodo dala pravi navdih. Tople termo električne nogavice - je res izviren namig za darilo za vsakogar. Vsaka nogavica ima svojo baterijo. Nogavice se segrejejo do +50°C. Nogavice so primerne za vse in so pralne. Narejene so iz 83% bombaža, 10% poliestra in 7% likre elastana. Je primerno darilo, ki bo razveselilo vsakogar. Uživajte v prijetni toplini svojih stopal tudi v mrzli zimi!

#TOP 2 darilo LANGIE - žepni glasovni prevajalnik 53 jezikov -   Božična darila za vso družino

božično darilo

Radi potujete in spoznavate nove kraje ali potujete v tujino zaradi dela? Ali morate prevesti kakšen jezik? Zagotovo se spomnite neprijetnih situacij, ki so nastale zaradi jezikovne ovire. Tega je za vedno konec! Ta elektronski glasovni prevajalnik LANGIE lahko prevede neverjetne stvari 53 jezikov. Samo vzemite ga s seboj v žep in nato povejte, kaj morate prevesti, in to je to. Res je zelo preprost in z njim lahko upravlja čisto vsak, ne glede na starost ali tehnično znanje. Idealno božično darilo za vso družino!

#TOP 3 darila Leseni zemljevidi na steno - božično darilo za moškega ali žensko, vse, ki imate radi izvirnost

darilo za moškega darila za moške

Eno izmed zares izvirnih in ne samo božičnih daril je lesen stenski zemljevid, ki vas bo navdušil z unikatno in kvalitetno izdelavo. Vsak kos je ročno izdelan, pri čemer je bilo res poskrbljeno za vsako podrobnost. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami od 100cm x 60cm do 300cm x 175cm in različnimi barvami lesa. Celoten potovalni zemljevid na steni je sestavljen iz več lesenih delov, ki jih je možno povezati natančno do milimetra, v paketu pa boste našli vse, kar potrebujete za montažo. Je kot preprosta uganka. Ta dizajnerski notranji kos je odlično darilo za osebo, ki rada potuje in raziskuje čudovite kraje na naši Zemlji. Razveselil bo tudi šolarje ali ljudi, ki imajo radi izvirne in luksuzne dodatke za dom, podjetje ali podjetje.

#TOP 4 darilni luksuzni pisarniški kompleti   - Božična darila za moške in ženske, luksuzni usnjeni ali leseni dodatki za pisarno

Luksuzna božična darila za moške in ženske

Vsa božična darila iz te kategorije so izdelana iz visokokakovostnega lesa in prvovrstnega 100% umetnega usnja, vsa ročno izdelana in pošteno sešita ter obdelana v HAND MADE proizvodnji . Edinstven dizajn rjavega usnja z rjavim lesom je videti izjemno eleganten. Razkošno darilo za božič, dodatek pisarni ali delovni sobi. Ti kompleti in dodatki zaradi uporabe prvovrstnih materialov pri izdelavi izgledajo razkošno in elegantno in so zato primerno darilo pod smrečico. Vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko papirjev kot rezultat našega dela. Toda kam jih dati? Potrebujemo prostor, kamor jih bomo dali, da jih bomo lahko kasneje razvrstili. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal! In pisarniški komplet ali dodatki za pisarno ne pomagajo samo organizirati pisalno mizo, ampak tudi izgledajo učinkovito in elegantno!

#TOP 5 daril Set za viski - luksuzna karafa za viski - nasveti za božična darila moški ženske - eleganten in luksuzen set za viski

Namigi za božična darila za moške in ženske

Luksuzna darila, kot so stekleni kompleti za viski ali kozarci – nasvet za božično darilo, ne glede na to, ali ste moški ali ženska. Pripomočki, ki naredijo postrežbo viskija ali burbona pravo doživetje! Elegantni in elegantni kompleti ter elementi vina ali viskija v čudovitem dizajnu - edinstven dodatek za vsak dom, pisarno, domači lokal ali kočo kot elegantno in ekskluzivno božično darilo za zahtevne. Popolno božično darilo za vinarje - perlatorji in dekanterji ali luksuzni električni odpirači za vino bodo sestavni del poudarjanja pravega okusa in arome vina , njegove serviranja in točenja v kozarec. Podarite božično darilo za moškega ali žensko ali kot namig za božično darilo za očeta, šefa, sodelavca ali prijatelja v obliki čudovitega seta za pijačo ali kozarcev ali dodatkov za postrežbo alkohola ali vina.

#TOP 6 darilo Digitalni okvir za fotografije z WiFi - darilo za vso družino za skupno rabo fotografij neposredno iz vašega mobilnega telefona v okvir za fotografije na dotik

darilo za družino, božična darila za vsakogar

To je odlično božično darilo za vso družino ! Digitalni okvir za fotografije z WiFi, kjer delite svoje fotografije na spletu neposredno iz telefona. Predstavljajte si čudovito priložnost, da delite čudovite slike s prijatelji s katerega koli konca sveta. Podarite to praktično darilo pod smrečico starim staršem , ki bodo na polico postavili okvir za fotografije z zaslonom na dotik in jim poslali fotografije z vsakih počitnic, izletov ali utrinke novosti v družini. Ta okvir za fotografije je odlična ideja za darila pod drevescem za mamo, očeta in pravzaprav za vso družino. Fotookvir z velikostjo zaslona 7" in 10" ima vgrajen 8 GB pomnilnik, kamor lahko naložite na stotine fotografij in med njimi izberete idealne za različne priložnosti ali pripravite foto predstavitev.

#TOP 7 darilo Gold rose 24K - božično darilo za žensko (ženske) in za rojstni dan, ki ne bo nikoli razočaralo

božično darilo za žensko, ženske, božični rojstni dan

Najlepše božično darilo za ženo, mamo, punco. Vrtnica iz 24-karatnega zlata je popolno darilo pod drevescem ali samo iz ljubezni. Od nekdaj je bila roža najlepše darilo za žensko. Cvet izraža simbol ljubezni, spoštovanja, lepote in velike vrednosti. Ta zlata vrtnica, potopljena v 24-karatno zlato , bo poudarila vašo ljubezen in razveselila ljubljeno polovico ali žensko vašega življenja, čudovito božično darilo , ki bo vedno navdušilo. Čeprav bodo žive vrtnice ovenele in se posušile, bo ta prava vrtnica, potopljena v 24k zlato, trajala večno. Čudovito romantično darilo , ki bo navdušilo vsakogar, edinstvena in večna vrtnica, ki nikoli ne oveni in ne potrebuje vode.

#TOP 8 darilo - TIKI MUGS set 4 kosov - namig za darilo za moške ali ženske - eksotične koktajlne keramične skodelice

ideja za božično darilo za ženske in moške

Eksotično božično darilo - pisani kozarci za koktajl TIKI MUGS, popolni kozarci za vse pijače, šejke ali koktajle od havajskega punča do pijače z limeto. Primerno kot božično darilo za prijatelje, družino ali pisarno, eleganten dodatek k notranjosti in zunanjosti (dvorišče, zimski vrt ali terasa). To darilo ni samo za božič, ampak ga lahko uporabljate skozi vse leto. Ustvarite tropsko vzdušje v svojem domu, popestrite svoje zabave in zabave s tem kompletom štirih keramičnih skodelic TIKI. Kozarci za mešane pijače lepo izstopajo tudi na polici, kot stilski dodatek k vašemu interierju ali kot darilo za vašega šefa, moža ali ženo.


#TOP 9 HIPPSY grelnikov za pas - božična darila za ženske
Božično darilo za žensko pod drevescemžensko darilo za božič pod drevescemBožično darilo za ženske za božič pod drevescem

Ali nenehno poslušate partnerko, ki se pritožuje, da jo zebe v križu? In še vedno ne posluša tvojih besed, da naj si natakne vsaj trenirko okoli pasu, kajne? Rešite to s tem darilom za božič! Vsaka ženska bo zagotovo vesela tega modnega dodatka in hkrati uporabnega božičnega darila za ženske - grelnega pasu Hippsy. S tem darilom torej ne boste ničesar pokvarili, nasprotno, vaša draga oseba bo vesela, da skrbite za njeno zdravje, cenila pa bo tudi dejstvo, da je to darilo tudi v elegantni barvi. Hipsy - Waist Warmer je nov grelnik za spodnji del hrbta, ki bo zaščitil zadnjico in križ v hladnejših dneh.

#TOP 10 darilnih LED čevljev - božična darila za otroke

Božična darila za otroke
Hura... končno brezplačno, saj je božič! Zato podarite to kul božično darilo za otroke, ženske in moške - te elegantne LED čevlje z večbarvnimi LED podplati, s katerimi bodo vsi zablesteli na zabavi, diskoteki ali festivalu. Zaradi tega modnega dodatka so LED čevlji odlično darilo, saj se bliža božič in je božični čas poln zabave in plesa. Še posebej mlada generacija bo cenila, da je mogoče različne barve nadzorovati prek bluetootha prek mobilnega telefona in da se celo barvne LED diode odzivajo na ritem glasbe. Superge z LED osvetlitvijo - kul darilo ne samo za mlade.

#TOP11 darilo Ogrevane stvari za telo - za očeta, mamo, babico, dedka za vse

Božična darila za moške Božično darilo za moškega, moža, prijatelja - rokavice
Zima, zima, zima... brrrr a zunaj je mrzlo. Ni pa nujno, dovolj je, če svojim najdražjim ali prijateljem podarite grelne stvari za telo . Na primer taki ogrevani vložki za čevlje, to je lepota ... To je občutek, ko gre nekdo po ulici, zunaj je mraz, hkrati pa so noge tople. Neprecenljivo... Ali grelne rokavice, nogavice, rokavi ali grelec za spodnji del hrbta - to je odlično božično darilo za starše , pa tudi za moške, ženske in otroke. Preprosto kupite, postavite darilo pod drevesce, ga razpakirajte in oblecite ... in preprosto uživajte v toplini, tudi če je zunaj ledeno mrzlo.

#TOP 12 darilo Antigravitacijski levitacijski globus ali nočna svetilka - idealen dodatek k vašemu interierju

izvirno darilo za božič ideja za božično darilo darila darila
Če iščete res impresivno božično darilo za moškega ali žensko ali kot darilo za starše , podarite ta fantastičen protigravitacijski lebdeči globus ali lebdečo nočno svetilko pod drevesce. So res zelo unikatna in izvirna darila pod jelko ali za katerikoli drug praznik! Če ste vajeni klasičnega globusa na stojalu ali navadne nočne svetilke, ki jo ima skoraj vsak doma, je vseeno. Toda to darilo lebdi v zraku in se celo vrti! Je popoln dodatek za pisarno, hišo, stanovanje ali kočo, na primer, odlično bo videti v sobi s kaminom in knjižnico!  

#TOP 13 daril USB ključki - nakit - darilo za žensko, mamo, babico, sestro, punco)

Božična darila za ženske

Božič, božični večer, lepo vzdušje, snežinke zunaj pred oknom in vaš dragi vam odvije darilo. Čakaš, oprosti... bo zadovoljna, kajne? Seveda pa zagotavljamo! Božično darilo za ženske v obliki nakita, navsezadnje se nobena ženska ne more upreti tako čudovitemu božičnemu darilu ! Razveselite žensko oko s čudovitim ekskluzivnim kosom nakita v obliki srca in celo z vgrajenim USB ključem velike kapacitete. Ekskluzivni in elegantni USB ključki ali bliskovni pogoni v obliki draguljev, dragih kamnov, likov, avtomobilov ali šminke - razkošno božično darilo za vsako žensko.


#TOP 14 daril Avto kamere - božična darila za moške in vso družino

darilo za moškega za božič
Če iščete pravo darilo za moškega , so kakovostna avto kamera z GPS, ločljivostjo 4K, dvojno lečo verjetno sanje vsakega moškega z lastnim avtomobilom. Beleži gibanje avtomobila in ga nadzoruje 24 ur na dan . Zagotovljena varnost, ki pomaga pri dokazovanju zavarovalnih zahtevkov in služi tudi kot črna skrinjica za beleženje GPS koordinat. Na izbiro imamo več odličnih modelov , če pa ste se v prejšnjih stavkih izgubili s tehničnim izrazom, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri :) Fotoaparat je primeren kot darilo očetu za božič , ali osebno darilo za moškega - avtomobilskega navdušenca. Je pa pravzaprav tudi darilo za vso družino , saj nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi in vedno je dobro imeti dokaz, kdo je naredil napako oziroma kaj se je dejansko zgodilo na cestah.


#TOP 15 darilnih zaponk za pas - božična darila za otroke

Božična darila za otroke
Ali vaši prijatelji, družina in partner nosijo pasove? Seveda ja. Torej, v tem primeru osvežite pas s tako elegantno in kul zaponko, pa ne samo za mlade. Kakovostne kovinske zaponke za pasove. Različne vzorce in motive, med katerimi lahko izbirate, kot so glasba, risanke, vojska, nori, smešni, blagovne znamke in drugi nasveti kovinskih zaponk za pasove, lahko najdete v naši e-trgovini, samo potopite se v svet stripov, pevskih skupin, animiranih serij, kot so Southpark ali drugi zanimivi motivi, ki bodo zagotovo všeč kot darilo pod smrečico.

#TOP 16 darilnih LED majic za zabave - darila za božično drevo za otroke, najstnike

namig ideja za božično darilo
Božični čas, božična zabava, božična zabava in disko ... Ta sezona je kot nalašč za tiste, ki želite biti v središču pozornosti in zablesteti, odlično darilo pod smrečico pa je LED party majica. Ta vroča novost na našem trgu - utripajoča LED MAJICA s senzorjem zvoka , utripa glede na predvajano glasbo, najbolje v diskoteki, klubu, zabavi ali festivalu. LED majica, ki utripa v ritmu glasbe - odlično darilo za božič.


#TOP17 darilo Magnetne srebrne kroglice - za proste trenutke in odpravljanje stresa

Božično darilo - božično darilo za otroke, fantke in deklice
Te Buckey žoge vam bodo preprosto všeč. Je idealno božično darilo za vaše najdražje. Srebrne magnetne kroglice vsebujejo 216 kroglic, ki razvijajo motoriko in ustvarjalnost. Zaupajte nam, ko bodo vaši otroci, starši ali partner odvili to očarljivo božično darilo pod drevescem , se ne bodo mogli odtrgati od njega. In poleg tega, da žogice podpirajo razvoj mišljenja in domišljije, delujejo tudi kot učinkovito sredstvo za lajšanje stresa po vsakodnevni naglici v službi ali za ponovni zagon možganskih celic po šoli :)

#TOP 18 daril Sleepphones - slušalke za spanje - za vaš miren spanec

darilo mami za božič

Želite staršem, možu, ženi ali vašim otrokom podariti prijetno in hkrati uporabno božično darilo? Potem so ti spalni telefoni prava izbira! Nič ni prijetnejšega od mirnega spanca, še lepše pa je, če zaspite ob nežnih melodijah v slušalkah po vaši izbiri, da vam v ušesih igra vaša najljubša glasba. Seveda vam jih ni treba uporabljati samo zato, da zaspite, lahko jih poslušate tudi med učenjem ali sproščanjem. Preprosto si nadenite ta naglavni trak iz flisa , povežite MP3 predvajalnik, Walkman ali iPod , se udobno namestite ali ulezite in se sprostite :)

#TOP 19 dariloAntistresna žoga CAOMAR - da te ne bo zeblo :)

Božično darilo za vse

Božič je praznik miru in ljubezni ... Takrat smo mirni, veseli in uživamo v ugodju in dobrem počutju. A kaj potem, ko je konec počitnic in se vrnemo v vsakdanje obveznosti in kaos ter seveda pogosto stres? Dandanes se niti ne čudimo, da stres skorajda postaja naša senca. In takrat je dobro imeti pomirjujočega pomočnika za lajšanje napetosti , še posebej, ko nam gre za kričanje in kaj razbiti :) Podarite to neverjetno pomirjujočo sproščujočo igračo - antistresno žogo CAOMAR za božič pod drevescem . Nevtralno božično darilo za vsakogar , bodisi za starše, otroke, moške ali ženske.

#TOP 20 daril EMS mišični stimulator - da bo vaša postava fit tudi med prazniki

božična darila darila moški moški
Toda ali ga poznate? Prazniki miru, ljubezni, obdarovanj, dobrega počutja, k temu sodi tudi prenajedanje. Božič je :) In marsikatera izmed nas ima po praznikih zagotovo težave z zapiranjem na zadrgo ali oblačenjem v svojo najljubšo opravo. Toda s tem božičnim darilom obstaja možnost, da se vaša postava ne bo toliko spremenila niti po vsej okusni hrani in poležavanju. Mišični stimulator kot darilo pod smrečico bo razveselil ne le ljubitelje aktivnega fitnesa, ampak tudi vse tiste, ki v tem napornem času nimate kaj početi. In zagotovo bodo veseli takšnega darila za božič . Univerzalno darilo za moške in ženske vam bo prišlo prav tudi po božiču, po novem letu ga lahko uporabite tudi v službi.

#TOP 21 darilo Rolling klavir - za trenutke sprostitve in umetniškega doživetja

Božična darila - klavir

Tiha noč, sveta noč ... tudi taka pesem se lahko vrti med božičnimi prazniki pri vas doma. Samo odvijte klavir kot božično darilo in zaigrajte lahko katero koli melodijo. In da niste popoln virtuoz in ne znate tako mikavno igrati klavirja? Ni pomembno. Temu darilu je vseeno, če je dobro zaigrano in bo zagotovo zaigral tudi amatersko obvladano pesem, navsezadnje gre za sprostitev in zabavo. Bluetooth kotalni klavir je zagotovo eno izmed božičnih daril za starše, stare starše, otroke ali kot božično darilo za vso družino. In če znate zelo dobro igrati klavir, bodo vaše glasbene stvaritve cenili ne le vaši domači, ampak tudi vaši sosedje :)

#TOP 22 dariloKaraoke bluetooth mikrofon - naredite pevski šov doma :)

nasveti ideje za darila za otroke otroke za božič

Božič in silvestrovo sta skoraj tu, najlepša praznika v letu. Dandanes živimo v kaotičnem času in nimamo pojma, kdaj najti čas za zabavo, ples ali praznovanje, zato naredimo disko kar doma s tem darilom za vso družino . Karaoke bluetooth mikrofon je popolno darilo za Christmasmad , ki bo vsakogar spravilo v smeh ali v jok - če je pevski nastop tako očarljiv, da vse navduši, ali nasprotno, tako grozen, da jim gre na jok :) Poskusite peti znane pesmi in počakajte na odziv gledalca. In da se vaša družina valja po tleh od smeha? Pa kaj? Navsezadnje vsi potrebujejo zabavo. In to odlično božično darilo za otroke, moške in ženske ali za delo kot darilo za celotno ekipo, bo zagotovo prineslo veliko zabave in poskrbelo za pravo zabavo :)

#TOP 23 darilo Obrazne rute - popolno darilo za vsakogar

Božična darila darila
Kaj pa božično darilo pod smrečico za filmskega oboževalca ali ljubitelja živali? Imate v svoji soseščini koga, ki obožuje šport, pohodništvo, a je tudi odgovoren in trendovski? Iskanje darila za takšno osebo je pogosto lahko izziv, saj bo večino potrebne opreme nabavila sama. A z obrazno ruto ne boste ničesar pokvarili. V naši ponudbi boste našli vse vrste vzorcev in dizajnov po motivih vaših najljubših junakov ali likov. Šal lahko nosite na več načinov, na primer kot pokrivalo za glavo, trak za znoj ali masko za obraz. Šali z vzorcem, ki jih prodajamo pri nas, so izdelani iz 100% poliestra, zaradi česar lahko ujamejo umazanijo in onesnaževala učinkoviteje kot drugi materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi obraznih šalov.

Vse to in še veliko več najdete v e-trgovini: www.cool-mania.si