Darila za moške - ideje (namigi) za darila zanj: TOP #20 nasvetov

Darila za moške - ideje za darila (nasveti) zanj: TOP #20 nasvetov. Nimate idej za rojstni dan, božič?? Najboljša darila za očeta, fanta, prijatelja, moža - izviren navdih za darilo za vas.

Moške pogosto imenujejo, da so kot večni otroci. Ni pomembno, ali je mož, fant, brat, prijatelj, oče ali dedek. Vsak od njih mora imeti svoj »moški čas«, brez katerega bi si zelo težko predstavljal svoje življenje. Nekateri so tako imenovani avtomobilski navdušenci, drugi pa glasbeniki ali strastni popotniki. Ko izbirate pravo darilo za moškega, je zato pomembno, da svojega obdarovanca čim bolje poznate. Veš kaj počne? Kakšni so njegovi hobiji in kaj mu običajno privabi nasmeh na obraz? V tem primeru boste zelo enostavno izbrali idealno darilo za moškega, darilo za očeta, darilo za prijatelja, darilo za fanta ali darilo za moža.

Če pa je izbira darila za vas stresna zadeva, vam bo pri odločitvi zagotovo pomagal seznam naših TOP 20 nasvetov za darila , med katerimi boste zagotovo izbirali. Imamo odlične nasvete za darila za prijatelja , darila za moške v avto , različna šaljiva darila za moške , pa tudi darila za moške za božič. Zelo malo je možnosti, da moški ne bi maral avtomobilov, glasbe, športa, elektronike, zabave ali potovanj. Poznate koga takega?

darila za moške

Za izvirno darilo za moškega - moža, očeta, brata, strica ali prijatelja lahko poskrbite kar iz udobja svojega doma v naši spletni trgovini Cool-mania.eu . Torej, če že iščete primerno idejo za darilo za moškega za rojstni dan, ime dan, darilo za valentinovo za moškega, darilo za moškega za 50 let, darilo za moškega za božič ali katero koli drugo. Priložnosti se morate le udobno namestiti, vzeti v roke prenosni računalnik, tablico ali mobilni telefon in se potopiti v bogato ponudbo naših TOP izbranih izdelkov .

pripravljena

#TOP 1 Darilo 3D leseni zemljevidi na steno - izvirno darilo za moške

Darilo za moškega, izvirna darila za moške

Ne glede na to, ali obdarujete moškega - pustolovca ali kogar koli z vrhunskim okusom za notranjo opremo, bo 3D zemljevid zagotovo izbira številka 1. Naj vizualizira svoje potovalne sanje. Zahvaljujoč 3D zemljevidu mu bo vsak dan nekoliko bližje. Lepo izstopa v spalnici, domači pisarni, pisarni v podjetju, podjetju, pa tudi v otroški sobi majhnega šolarja. Zemljevid je sestavljen iz več lesenih delov, vsak je ročno izdelan. Govorimo o pošteno izdelanem, luksuznem notranjem dodatku , pri katerem lahko izbirate med več barvami lesa, pa tudi različnimi dimenzijami (od 100 cm x 60 cm do 300 cm x 175 cm). Je odlično osebno darilo za moškega , ki se prilega njegovemu življenjskemu slogu. Vse kar morate storiti je, da kliknete na ustrezno povezavo, izberete barvo in velikost in v nekaj dneh se vaš obdarjenec lahko razveseli čudovitega in posebnega izvirnega darila.

#TOP 2 Usnjen pisarniški darilni SET - luksuzna darila za moške - darilo za šefa, očeta, sodelavca

darila za moške, luksuzno darilo za moškega

Vsa luksuzna darila za moške iz te kategorije so narejena iz visokokakovostnega lesa in prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsa ročno izdelana in pošteno sešita ter obdelana v HAND MADE proizvodnji . Edinstven dizajn usnja z lesom deluje izjemno elegantno - namig za razkošno darilo za moškega , dodatek pisarni ali delovni sobi. Ti kompleti in dodatki izgledajo razkošno in okusno zaradi uporabe prvovrstnih materialov pri izdelavi in ​​so zato primerni kot darilo za šefa, očeta, sodelavca ali dedka. Namenjeno vsakemu moškemu, ki ima rad red in pravilen videz! Pisarniški komplet ali dodatki za pisarno bodo zagotovo pripomogli, da bo miza urejena, hkrati pa bo izgledala učinkovito in elegantno!

#TOP 3 Luksuzni viski darilni SETekskluzivno darilo za moškega ob 30., 40., 50. ali 60. rojstnem dnevu

darilo za fanta, nasveti za darila za moške,

Luksuzna darila, kot so stekleni kompleti za viski ali kozarci - namig za darilo za moškega ob 30., 40., 50. ali 60. rojstnem dnevu. Pripomočki, ki naredijo postrežbo viskija ali burbona pravo doživetje! Elegantni in elegantni kompleti ter elementi vina ali viskija v čudovitem dizajnu - edinstven dodatek za vsak dom, pisarno, domači lokal ali kočo kot stilsko in ekskluzivno božično darilo za zahtevne moške. Podarite prijatelja, očeta ali sina ali kot namig za rojstnodnevno darilo šefu, sodelavcu ali prijatelju v obliki čudovitega seta za pijačo ali kozarcev ali dodatkov za postrežbo alkohola ali vina. Vsekakor darilo, ki bo imelo svoje častno mesto na vsakem delovnem mestu, pisarni ali domu v alkoholni polici.

#TOP 4 Darilni mini hladilnik TIN - odlična ideja za darilo za fanta, moža, partnerja

darilo za moža - moška darila

Domiselen in zabaven mini hladilnik za pijačo v obliki pločevinke, pločevinke ali steklenice alkohola in je ustvarjen kot rojstnodnevno darilo za fanta , ki je kul in bo s tem mini barom razveselil prijatelje, sodelavce ali celo družino. Hladilnik v obliki pločevine bo lepo izgledal na primer v lokalu, restavraciji, primeren pa je tudi za prikolico ali avto, saj je prenosljiv. Kaj je lahko lepšega, kot če se moški vozijo po moško, ali pa gredo v kočo in je zunaj vroče, in ko pridejo v kočo, lahko iz tega hladilnika vzameš božansko ohlajeno pivo ali steklenico viskija ali ohlajeno mehko pijača :) To je vsekakor odlična ideja za darilo za brata, moškega, prijatelja ali za skupino prijateljev.

#TOP 5 Darilo za kopalke Borat – seksi smešno darilo za moškega, fanta, prijatelja

smešno darilo za fanta, fanta, kolega, prijatelja

Seksi smešno darilo za moškega, fanta, prijatelja, pa tudi kot darilo za šalo pri zabavanju na fantovščini ali kot rojstnodnevno darilo za prijatelja - Borat Mankini Swimwear. Nihče ne bo spregledal teh edinstvenih kopalk Borat. Vaš partner, brat ali sodelavec bo vedno v središču pozornosti,   vsi   ga boste opazili na bazenu ali ob morju :) Super ideja za vse norce z dozo poguma, da jih nosite :)

#TOP 6 Gift Tattoo rokavi - božično darilo za moškega, darilo za prijatelja

Božično darilo za moškega

Še ena odlična ideja za darilo za moškega je lahko naš "trik" v obliki tatoo rokavov . Izdelane so iz visokotehnološkega materiala najlon in spandex l, ki posnema barvo človeške kože in spominja na ženske nogavice. To je tisto, zaradi česar se tetovaža popolnoma oprime kože osebe in je videti resnična. Prednost je menjava tattoo vzorcev, zahvaljujoč kateri tetovaža nikoli ne zbledi. Morda ni idealno darilo za moškega ob njegovem 50. rojstnem dnevu , je pa primerno za moškega - najstnika , pa tudi za vse tiste, ki bi radi preizkusili, kakšen je občutek s tetovažo na rokah, tudi če je ponaredek.

#TOP 7 Darilo LANGIE - glasovni prevajalec - namig za darila za očeta, moškega, božična darila za moške

darilo za očeta, moža, brata

Jezikovna ovira? Brez težav. Za vse bo poskrbel digitalni prevajalnik LANGIE , ki bo vašemu prejemniku odprl popolnoma nova vrata v svet. Ne samo, da ponuja prevod v 53 jezikov , zdaj je celo turistični vodnik z vsemi funkcijami. Langie je idealno darilo za moškega - popotnika , pa tudi za vse, ki greste delat v tujino (darilo za očeta). Prav tako je v pomoč, če se morate dogovoriti za spletni klic s tujim partnerjem. Poleg WiFi omrežja sodeluje z mobilnim 3G/4G omrežjem s pomočjo Langie SIM kartic , ki jih lahko kupite tudi v naši spletni trgovini cool-mania.eu . Primeren je kot darilo za prijatelja , darilo za moškega za božič , pa tudi kot darilo za očeta , za katerega je učenje novega jezika lahko še posebej težko. Prevajalnik Langie ima veliko funkcij.

#TOP 8 Gift Fake Ice Cubes 100 kom - darilo za moške pivovarje, vinarje itd.

darilni nasvet za moške moška darila

In ne smemo pozabiti tega izvirnega darila za moške vinarje, pivovarje itd. - Ekskluzivne, elegantne, umetne ledene kocke 100 kosov , ki jih ni mogoče ločiti od pravih. S tem darilom za prijatelja, fanta, očeta boste zadeli tarčo! Umetne akrilne ledene kocke za pijače ali kot dekoracija posod (posod) s šampanjcem predstavljajo idealno rešitev za vse, ki ustvarjate različne predstavitve pijač, kjer pravi led nima mesta. Če želite pijači poskrbeti za eleganten ali zanimiv videz, so umetne ledene kocke prave za vas.   Lažne ledene kocke izgledajo očarljivo kot okras ali dodatek za vsako zabavo. Izvirno in stilsko darilo za moškega , ki bo zagotovo cenil vašo izbiro in bo zagotovo takoj preizkusil to odlično in predvsem praktično darilo.

#TOP 9 Whisky Smoker kit darilo – ekskluzivno darilo za sodobnega moškega

osebno darilo za moške, luksuzna darila za moške, moški

To darilo bi moralo biti del, ki ga mora imeti vsak ljubitelj kakovostnega viskija . Lepo in stilsko darilo za moža, očeta, dedka ali šefa, preprosto za vsakega moškega . Preprost način, da naredite vsak kozarec edinstven in prefinjen. Zahvaljujoč modernemu in trpežnemu dizajnu je enostaven za uporabo in z njim lahko vsakdo postane vrhunski domači natakar. Štirje različni lesni sekanci dodajo globino in okus, tako da lahko v vsaki pijači občutite naravni lesni dim . Prekajevalnica je primerna tudi za vaše koktajle, vina ali kulinariko. Zamašek lahko podarite ljubitelju viskija, zagotovo bo postal odličen spremljevalec. Zato ne razmišljajte več in svojo ljubljeno osebo obdarite s tem razkošnim in pristnim moškim darilom.

#TOP 10 Darilo Univerzalna USB pametna črpalka - darilo za očeta, moža, darila za moške v avtu

darilo za moža

Pravi moški ima rad stvari pod nadzorom in je v primeru okvare pripravljen hitro in učinkovito posredovati. Zato mora biti obvezna oprema vsakega moškega kakovostna črpalka . Ne govorimo pa o črpalki, zaradi katere mu bodo med napihovanjem rasle mišice. Naš prihaja z inteligentno pametno rešitvijo, je popolnoma električen, na zračni pogon, nadzorovan z LED zaslonom in je zaradi svojih dimenzij popolnoma prenosljiv kjer koli na cestah. Med drugim ga je enostavno polniti, bodisi preko priloženega zunanjega polnilca bodisi preko USB ali DC vžiga neposredno v avtomobilu. Ta nasvet za darilo za moškega je primeren kot oprema za avto, motor, kolo, pa tudi gumenjak . Idealno kot darilo za očeta, darilo za prijatelja ali darilo za moža. Enostavno bo všeč vsakemu fantu, ki večino svojega časa preživi na cestah.

#TOP 11 Darilni EMS mišični stimulator - božična darila za moške, rojstnodnevna darila za moške

darilo za fanta

Če boste podarili moškemu , ki si prizadeva zgraditi lepo, dobro razvito telo , ste v tem trenutku našli idealno darilo zanj. Morda ima malo časa, sedeče delo ali pa preprosto ne uživa v vadbi v telovadnici. Kakor koli že, naš mišični stimulator EMS mu bo pomagal pri treningu. To izvirno darilo za fanta bodo cenili vsi moški , ne glede na telesno pripravljenost. Ne glede na to, ali iščete darilo za očeta s pivskim trebuščkom, za aktivnega športnega moža , ki bi okrepil treninge, ali za prijatelja , ki bi rad z minimalnim trudom oblikoval svojo postavo, ste na pravem naslovu. Stimulator diskretno skrije pod oblačila , ga aktivira s pritiskom in pusti delovati med vožnjo, branjem ali gledanjem televizije. Cenili ga bodo tudi starejši moški, ki težje pridejo v formo in so običajno bolj nagnjeni k poškodbam mišic med redno vadbo v fitnesu. Zato je EMS stimulator lahko odlično darilo za moškega za 40. rojstni dan , darilo za moškega za 50. rojstni dan ali darilo za moškega za 60. rojstni dan .

#TOP 12 darilnih šalov za obraz in glavo - smešna darila za moške, darilo za prijatelja

darilo za prijatelja

Zaščita obraza je postala nekakšen nov standard, a poleg zaščitne funkcije ne smemo pozabiti niti na podobo, na katero moški in ženske skrbijo. Če iščete darilo za moškega , ki je ljubitelj filmov ali živali, zagotovo ne boste ničesar pokvarili z nakupom šala z motivom. Uporablja se lahko med pohodništvom, športom, pa tudi za nošenje na vratu med rednim nakupovanjem živil. Šali so izdelani iz 100% poliestra , zahvaljujoč kateremu odlično lovijo umazanijo in onesnaževala iz zunanjega okolja, učinkoviteje kot drugi materiali. Poleg zaščitne funkcije je tudi imidž in predvsem šaljivo darilo za moškega, s katerim ne bo na spregled v javnosti.

#TOP 13 Darilni USB ključki za moške - božična darila za moške, izvirna darila za moške

izvirna darila za moške

Še ena odlična ideja za darilo za moškega je USB ključ z izvirnim dizajnom . Tu jih boste našli več, od smešnih do tematskih . Podarite ga lahko bratu, prijatelju, možu, očetu, stricu, svaku, prijatelju, zaposlenemu ali poslovnemu partnerju. Preprosto kogarkoli in ob vsaki priložnosti. Ni pomembno, ali iščete darilo za 50. rojstni dan za svojega očeta , valentinovo darilo za moškega ali božično darilo za moškega . USB ključek lahko uporabijo kadarkoli. Lahko ga pritrdijo na svoje ključe in elegantno prenašajo podatke med različnimi napravami . Izvirno in uporabno, kaj pravite?

#TOP 14 Darila Avto kamere - izvirna darila za moške, darila za moškega v avto

rojstnodnevno darilo za moškega fanta očeta brata prijatelja

Odlično rojstnodnevno darilo za moškega? Še en zadetek v črno. Kamera z GPS, ločljivostjo 4K, dvojno lečo so morda sanje vsakega človeka z lastnim avtomobilom. Beleži gibanje avtomobila in ga nadzoruje 24 ur na dan . Zagotovljena varnost, ki pomaga pri dokazovanju zavarovalnih zahtevkov in služi tudi kot črna skrinjica za beleženje GPS koordinat. Na izbiro imamo več odličnih modelov , če pa ste se v prejšnjih stavkih izgubili s tehničnim izrazom, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri :) Fotoaparat je primeren kot darilo očetu za božič , ali osebno darilo za moškega - avtomobilskega navdušenca. Je pa pravzaprav tudi darilo za vso družino , saj nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi in vedno je dobro imeti dokaz, kdo je naredil napako oziroma kaj se je dejansko zgodilo na cestah.

#TOP 15 Darilna Masažna vibrirajoča pištola - darilni namig za moškega za popolno sprostitev telesa

darilo za moškega ob njegovem 60. rojstnem dnevu

Telesna in psihična obremenitev s seboj prinese številne težave, ki običajno vključujejo otrdele mišice. Čeprav je maserjev na svetu ogromno, nobenega od njih ne morete vzeti s seboj domov ali na izlet. In tu na sceno stopi naš priročen pomočnik - Masažna vibracijska pištola . Če iščete darilo za moškega s fizično zahtevno službo, športnika ali kogarkoli, ki ima rad sprostitev v obliki masaže, se bo v to darilo takoj zaljubil. 5 stopenj hitrosti in 5 masažnih glav bo odlično razbremenila napetost v telesu in poskrbela za globoko pomirjujočo masažo. Masažna pištola je tudi primerna ideja za darilo moškemu pri 60, 50, 40, 30 letih, saj mišice z leti slabijo in jim je zato potrebna dodatna nega.

#TOP 16 Darilo Ogrevane stvari za telo - božična darila za moške, odlično darilo za očeta

Božična darila za moške Božično darilo za moža, očeta, dedka

Samo predstavljajte si. Zunaj je mrzlo in minus temperature , a telo je prijetno toplo . Vsak hladnosrčen fant bo to zagotovo cenil. Praktično darilo za očeta, dedka, moža, prijatelja ali kogarkoli, ki vas mučijo mrzle noge, roke ali kateri koli drug del telesa. Privoščite jim električno ogrevane vložke za čevlje, ogrevane rokavice, grelec za spodnji del hrbta ali tople ogrevane nogavice . Idealno božično darilo za moškega v hladnem decembrskem ali zimskem času ali rojstnodnevno darilo za očeta . Z našimi ogrevanimi telesnimi oblačili mu ne bo več treba slišati starega znanega stavka: "Ustrezno se oblecite".

#TOP 17 Darilne magnetne kroglice Neocube - izvirna darila za moške, darilo za očeta

izvirna darila za moške

Ste že slišali za magnetne kroglice Neocube ? Ne še? Zdaj imate torej enkratno priložnost. Set, ki vsebuje 216 žogic premera 5 mm iz posebnega materiala , v različnih barvnih kombinacijah, je čudovit pripomoček za razvoj domišljije, motorike in kreativnosti . Darila bodo veseli otroci, odrasli in starejši. Prav zaradi tega je primeren namig za darilo moškemu za 40. rojstni dan , darilo moškemu za 50. rojstni dan ali namig za darilo moškemu za 60. rojstni dan . Ker poleg omenjenih funkcij deluje tudi kot antistresni pripomoček , je primerno darilo za praktično vsakogar, ne glede na starost. Presenečeni boste, ko jih boste videli zatopljene in popolnoma potopljene v ustvarjanje novih geometrijskih oblik.

#TOP 18 Darilnikaraoke party mikrofoni - nasvet za darilo za moškega, z njim odkrijte novo zvezdo

darilo za moškega za 40 50 60

Ali rad poje pod tušem, v avtu ali kjer koli v javnosti? Naj v celoti pokaže svoj talent . Z obdarovanjem mikrofona za karaoke boste ugotovili, ali bo le zabaval vaše prijatelje ali pa bo navdušil tudi na večjih odrih. Kakor koli že, prepevanje vaših priljubljenih znanih pesmi vedno prinese veliko zabave . Mikrofon ima bluetooth zvočnik in nosilec za telefon z menjalnikom glasu . Poleg tega ima tudi LED osvetlitev ozadja in podporo za kartico micro SD . Idealno darilo za moškega, (darilo za 40, 50, 60 za moškega) otroke, pa tudi skupino ljudi.

#TOP 19 Darilni LED svetlobni trak - darila za moške v avtu, dekoracija slike

darilo za prijatelja ljubitelja avtomobilov

Elegantna osvetlitev ozadja za avto, sobo ali kjerkoli v notranjosti ? Še ena odlična ideja za darilo za moškega , ki ima rad imidž stvari. Z LED trakom lahko ustvari prilagodljivo osvetlitev poljubne oblike in jo vstavi tudi v ozek prostor. Žica je vodoodporna in ne porabi veliko energije . Je enostaven za namestitev in zahvaljujoč varčevanju z energijo ima življenjsko dobo do 15.000 ur . Vsak fant, ki je nagnjen k avtomobilom, pa tudi urejanju doma, bo darila zagotovo vesel. Zahvaljujoč svetlečemu traku ustvari popolnoma novo vzdušje v prostoru. Primerno kot darilo za očeta , darilo za prijatelja ali darilo za moža .

#TOP 20 Darilo LED svetlečih čevljev - Svetijo vsepovsod - rojstnodnevno darilo za moškega, prijatelja

darila za fanta, kolega

Del življenja morda vsakega mladega človeka je moda. Od ekscentrične pričeske, preko izvirnih oblačil do udobnih, elegantnih čevljev. Ko smo že pri čevljih, kaj bi rekli o LED čevljih , ki se bodo svetili na vsaki zabavi, festivalu ali kar na ulici ? Kul darilo , ki ga enostavno upravljate z mobilno napravo preko bluetootha . Vse kar morate storiti je, da v aplikaciji izberete barvo in čevlji se bodo začeli svetiti v izbranem odtenku. Vsak mladenič, ki preprosto želi biti "kul", bo cenil to darilo. Superge so odlična ideja za darilo moškim ob božiču , ali kot darilo moškemu za rojstni dan, darilo prijatelju.

#TOP 21 Darilo ekstravagantno kačje pero - eksotično darilo za moškega, sodelavca, šefa

darilo za moškega, sodelavca, prijatelja, razkošno, elegantno, resno

Eksotično in stilsko darilo za moške - ekstravagantno in luksuzno pisalo kača je prava poslastica za ljubitelje kaligrafije in pisanja s peresom. Podrobna obdelava skupaj s sijočo površino zagotavlja, da je pisalo videti res elegantno in privlačno. V kombinaciji s simboliko kače in kobre kača kaligrafsko pero ustvarja popolno ravnovesje med prefinjenim dizajnom in praktično funkcionalnostjo. Eksotično in moderno darilo za partnerja, šefa ali sodelavca , z njim zagotovo ne boste ničesar pokvarili :)

#TOP 22 Darilo antistresna žoga - darilo, ki bo razveselilo vsakega moškega

smešna darila za moške moški - smešno darilo za moške

Predvidevamo torej, da tega darila sploh ni treba opisovati :) Zagotovo bo razveselilo vsakega moškega. Antistresna žoga ali gumijasta žogica v obliki ženskega oprsja je odličen pripomoček za zmanjševanje živčnosti in stresa moških. Je popolna imitacija ženskega oprsja. Lahko ga stiskate v rokah, kolikor želite. Če res želite sprostiti svojo frustracijo, jo lahko tudi vržete. Nihče ne bo ugovarjal in tudi vi ne boste nikogar motili. Žoga v obliki prsi ima antistresne učinke , lahko vas sprosti v vsakem trenutku, ne glede na to, ali ste živčni ali pa vam preprosto ni prijetno. Z njim se boste zelo zabavali in vedno boste v središču pozornosti. Antistresna žoga je prijetna na dotik in se odlično prilega roki, idealen namig za darilo za moške vseh starosti in za vsako priložnost (rojstni dan, imenski dan, obletnica).

Vse to in še veliko več najdete v e-trgovini www.cool-mania.si